Stomatološka ordinacija Modent1 u korak sa savremenim metodama

Zašto djeca nose proteze?
31 Oktobra, 2018
Biramo najljepši osmijeh!
5 Novembra, 2018

Trinaestu godinu za redom Hrvatski međunarodni Quintessence kongres potvrđuje status najznačajnijeg regionalnog, ali i svjetskog događaja dentalne medicine. Kongres je održan 26. i 27. oktobra 2018. godine u Zagrebu, a okupio je nekoliko stotina stručnjaka dentalne medicine, koji su imali priliku da se upoznaju sa najnovijim hirurškim, parodontološkim i rekonstruktivnim metodama dentalne terapije.

Kao predstavnik tima Stomatološke ordinacije Modent1 kongresu u Zagrebu prisustvovao je i  Miroslav dr  Lučić, specijalista stomatološke protetike.

„Budući da stomatološki poziv  podrazumijeva kontinuirano učenje, neprestani rad i usavrašavanje, ideja vodilja stomatološkog tima ordinacije Modent1 je biti u korak sa vremenom, što u našem slučaju podrazumijeva praćenje najnovijih naučnih i kliničkih dostiguća i njihovu primjenu u praksi. Ovo je grana nauke koja se mjenja na dnevnoj bazi, tako da se trudimo da stalnim usavršanjem i pronalaženjem modernih terapijskih rješenja našim pacijentima ponudimo najbolju uslugu“, kaže dr Lučić.

Hrvatski međunarodni „Quintessence“ kongres i ove godine je ponudio kvalitetan izbor edukacija, kroz predavanja i radove vrhunskih autora i vodećih svjetskih stručnjaka dentalne medicine.

Na globalnom nivou „Quintessence“ postoji više od 60 godina i predstavlja nezaobilaznu referencu za rad u praksi.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *