Modent1 – više od 15 godina savršenih osmijeha

Šta uraditi kada počnu rasti prvi zubići?
21 Februara, 2019

Tajna uspjeha naše ordinacije su zadovoljni pacijenti širokog osmijeha.

A kako bismo opravdali povjerenje koje nam ukazujete više od 15 godina, koristimo samo najbolje materijale i najnovije tehnologije, dok naše osoblje svoje znanje unapređuje uz stručnjake iz kompanije Ivoclar Vivadent – lidera koji postavlja standarde u svijetu stomatologije.

Pregledi, konsultacije, estetska stomatologija, paradontalna i oralna hirurgija, bijeljenje zuba, fasete i uklanjanje zubnog kamenca, samo su neke od velikog broja usluga u našoj ordinaciji. Vaš osmijeh dovodimo do savršenstva uz najbolji odnos kvaliteta i cijena.

Ali ne zaboravljamo ni najmlađe pacijente. Edukacijama rezervisanim samo za mališane, naše ljubazno osoblje otklanja strah od stomatologa već u prvim godinama života i uči svu djecu da su četkica i pasta za zube njihovi najvjerniji saveznici u borbi protiv karijesa.

Na vama je da napravite prvi korak na putu do holivudskog osmijeha i zakažete besplatan prvi pregled u našoj ordinaciji, na brojeve telefona 051 324 240 za ordinaciju u Banjaluci ili 051 740 749 za ordinaciju u Srpcu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *