Stomatološka ordinacija Modent1 osnovana je 2003. godine a za 15 godina svog postojanja Modent1 je postao sinonim za profesionalno, stručno i vrhunsko pružanje svih vrsta stomatoloških usluga sa više od 10.000 registrovanih pacijenata. Osnivač ordinacije, dr Miroslav Lučić, od samog početka smatra da je pronalaženje najboljeg mogućeg rješenja za pacijenta jedini način da iz stomatološke ordinacije izađe srećan i zadovoljan, sa zdravim osmijehom.

Cjelokupan rad baziran je na stručnosti, ljubaznosti, uz najsavremenije metode stomatološog rada. Ovdje možete dobiti sve vrste stomatoloških usluga, od uklanjanja zubnog kamenca ultrazvukom i pjeskarenjem, izbjeljivanja zuba, postavljanja mobilnih i fiksnih aparata do usluga iz oblasti implantologije i oralne hirurgije.

Cjelokupan rad baziran je na principima zdrave, holističke stomatologije, što znači da su svi materijali biokompatibilni sa vašim organizmom. Pored svih dostignuća, tim stručnjaka u Modent1 ordinaciji pružiće vam ljubaznost, prijateljsko ophođenje i boravak u modernom ambijentu i opuštenoj atmosferi uz naš moto: „vaš osmijeh je naša najbolja reklama”.

IskustvoU skladu sa brzim tehnološkim razvojem usklađene su i naše usluge i metode liječenja. Koristeći renomirane svjetske proizvođače nudimo brže, efikasnije i bezbolnije načine liječenja i fokusirani smo na pronalaženje najboljeg rješenja za naše pacijente.

KvalitetKoristimo isključivo najkvalitetniju opremu i materijale. Naši pacijenti su zadovoljni, jer su se uvjerili da im pružamo kvalitetnu uslugu, te koristeći najpouzdanije proizvođače sigurni smo da pacijenti dobijaju samo najbolje.

TehnologijaZahvaljujući tehnološkim inovacijama, i njihovom primjenom u mogućnosti smo da vam pružimo usluge na nivou svjetskih standarda stomatologije. Radimo na usavršavanju, pratimo trendove i ulažemo u tehnološka unaprijeđenja, što rezultuje zadovoljnim i lijepim osmjehom naših pacijenata. U sklopu našeg centra Modent1 imamo vlastitu zubotehničku laboratoriju za izradu stomatoloških nadoknada a posjedujemo i najsavremenije CAD CAM sisteme za izradu bezmetalne keramike.