Biramo najljepši osmijeh!

Stomatološka ordinacija Modent1 u korak sa savremenim metodama
5 Novembra, 2018
Kako nastaje i kako se liječi loš jutarnji zadah
14 Novembra, 2018

U potrazi za najljepšim i najvrijednim rođendanskim poklonom, Stomatološka oridinacija Modent1 je odlučila da povodom 15 godina postojanja nagradi vas, izmami najljepše osmijehe i otvori:

KONKURS ZA NAJLJEPŠI OSMIJEH

Da biste ušli u konkurenciju za vrijedne poklone potrebno je samo da se osmijehnete svom foto-aparatu i radost podijelite sa svijetom. Da, to je stvarno sve!

Sve što treba da uradite jeste da u inbox Facebook stranice Modent1 pošaljite fotografiju svog osmijeha i ulazite u trku za vrijedne poklone!

Pristigle fotografije objavljivaćemo na našoj Facebook stranici i vlasnici ili vlasniku najljepšeg osmijeha po izboru naših pratilaca, odnosno onome koji u periodu od 05. 11. do 05. 12. 2018. dobije najveći broj lajkova, poklanjamo usluge u vrijednosti od 200 KM u našoj oridinaciji.

Ali to nije sve, jer će naša stručna komisija najveći, najiskreniji i time najljepši od svih prelijepih osmijeha koji stignu u naš inbox i osobi čije lice krasi pokloniti usluge u vrijednosti od 500 KM u našoj stomatološkoj oridinaciji.

Širite objavu sa svojim osmijehom na društvenim mrežama, pozovite prijatelje da vas podrže, uljepšajte im dan svojom pozitivnom energijom koja plijeni i, sasvim sigurno, jedan od poklona biće vaš!

Ili se samo nasmijte najljepše i najglasnije što možete – i to je sasvim dovoljno!

Konkurs za najljepši osmjeh otvoren je od 05. 11. do 05. 12. 2018. godine.

Uslovi konkursa

Pravo na učešće u konkursu „Biramo najljepši osmijeh“ imaju sva punoljetna lica sa prebivalištem na teritoriji Republike Srpske, koja u periodu od 5. 11. do 5. 12. 2018. pošalju fotografiju svog osmijeha uz lične podatke: ime i prezime, adresa i broj telefona, u inbox Facebook stranice Stomatološke ordinacije Modent 1.

Pokloni za najljepše osmijehe

  • Najljepšem osmijehu po izboru Facebook pratilaca, koji dobije najveći broj sviđanja („like“) poklanjamo usluge u vrijednosti od 200 KM u našoj oridinaciji.
  • Najljepšem osmijehu po izboru stručne Modent1 komisije poklanjamo usluge u vrijednosti od 500 KM u našoj ordinaciji.

Svjesni da osmijeh ne može da se kupi, izmoli, pozajmi ili ukrade i da nema vrijednost ukoliko se ne pokloni, želimo da vam izmamimo osmijeh i nagradimo najljepši.

Jer znamo da je za prelijep osmijeh potreban trenutak, a sjećanje na njega traje vječno.

*Lažni profili ne mogu učestvovati u ovom konkursu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *