Pobjednica konkursa za najljepši osmijeh Željka Radujković

Zašto trebate odabrati cirkon keramiku za tretman zuba
13 Decembra, 2018
Prednosti korištenja oralnog tuša pri čišćenju zuba
31 Decembra, 2018

Važno je uvijek proslaviti bitna dostignuća, a ove godine je Stomatološka ordinacija Modent1 imala poseban razloga za slavlje: 15 godina uspješnog postojanja. Kako bi se ovaj datum proslavio na pravi način tim ordinacije na čelu sa doktorom Miroslavom Lučićem odlučio se da pokrene konkurs „Biramo naljepši osmijeh“ koji je trajao mjesec dana, od 5. novembra do 5. decembra 2018. godine.

Učesnici konkursa imali su priliku da pošalju fotografiju svog osmijeha putem službene Facebook stranice Stomatološke ordinacije Modent1 nakon čega je stručni tim Stomatološke ordinacije Modent1 imao težak zadatak odabira najblistavijeg osmijeha.

Od 60 fotografija koje su poslane u sklopu konkursa jedna se ipak posebno izdvojila a njena vlasnica Željka Radujković bila je dobitnica vrijedne nagrade u iznosu od 500 KM.

„Zaista sam iznenađena jer sam se sasvim slučajno prijavila na nagovor moje mame koja je vidjela objavu konkursa na društvenim mrežama. Zahvaljujem se Stomatološkoj ordinaciji Modent1 na poklonu, a ja ću nastaviti da sa osmijehom koračam kroz život“, poručila je 26- godišnja Banjalučanka Željka Radujković koja je proglašena vlasnicom naljepšeg osmijeha prema izboru stručnog žirija.

Pored izbora stručnog žirija važnu ulogu igrali su i glasovi publike po čijem je izboru donesena odluka o tome da druga nagrada u vidu usluga u vrijednosti od 200 KM ide u ruke Silvane Mićanović.

Direktor Stomatološke ordinacije Modent1 Miroslav Lučić zahvalio se svim učesnicima konkursa i pobjednicima:

„Budući da već 15 godina brinemo o zdravlju zuba svojih pacijenata, ideja ovog  konkursa bila je da rođendan proslavimo uz najljepše osmijehe Republike Srpske, te se zahvaljujemo svim učesnicima na lijepim i iskrenima osmijesima koje su nam uputili. Ujedno, željeli smo i da ukažemo na važnost prevencije bolesti zuba i desni, a njen nabolji promoter je upravo blistav osmijeh“.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *