Modent1 na simpozijumu „Competence in Esthetics“

Najlošija hrana za vaše zube
23 Novembra, 2018
Prednosti CAD/CAM tehnologije u stomatologiji
4 Decembra, 2018

Stručnjaci Stomatološke oridinacije Modent1 u stalnoj su potrazi za novim znanjima i trendovima u svijetu stomatologije kao i načinima da unaprijede svoj rad. Najbolja mjesta za razmjenu iskustava i upoznavanje sa inovacijama su tematski i stručni seminari, a ovoga puta jedan od najvažnijih godišnjih događaja u polju stomatologije i estetike u stomatologiji održan je u Beogradu.

Trinaesti po redu Ivoclar Vivadent „Competence in Esthetics“ simpozijum, okupio je brojne stručnjake iz oblasti stomatologije, a događaju je prisustvovao i dr Miroslav Lučić, specijalista stomatološke protetike oridinacije Modent1.

U okviru simpozijuma pod sloganom „Istraživanje digitalne budućnosti” predstavljeni su najnoviji trendovi i koncepti na stvarnim laboratorijskim primjerima. Učesnici su imali priliku i da čuju detaljna objašnjenja različitih kompleksnih postupaka sa cijem kasnijeg repliciranja u sopstvenim ordinacijama i laboratorijama.

Tokom ovog simpozijuma učesnici su imali i vrijednu priliku da čuju predavanja nekih od vodećih stručnjaka u polju estetske stomatologije. Nekoliko internacionalno priznatih eksperata poput dr Galip-a Gurel-a (Turska), Lóránt-a Stumpf-a (Mađarska) i Florin-a Cofar-a (Rumunija) održalo je predavanja o temi različitih digitalnih tehnika dizajniranja osmijeha uz pomoć CAD/CAM tehnologije.

Riječ je se o godišnjem događaju koji organizuje jedan od vodećih lidera u industriji dentalne medicine Ivoclar Vivadent koji ove godine slavi svoju desetu godišnjicu.

Ovom prilikom se moramo pohvaliti da nasa ordinacija od 2008 god  koristi dogitalnu tehnologiju u stomatologiji u svom, vlastitom, laboratoriju.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *